Temel Liseye Dönüşen Kurumlar İçin Dev Fırsat

1 Eylül 2015 temel liseye dönüşecek eğitim kurumları için önemli bir tarihi temsil ediyor. Dönüşecek sayısız kurum kuruluş hazırlıklarının yanı sıra uzaktan eğitim altyapı ve içerik planlarına da hız verdi. Uzaktan eğitim konusunda 15 yılı aşkın deneyime sahip Advancity, temel liseye dönüşecek eğitim kurumları için çok avantajlı bir uygulama ve içerik paketini piyasaya sundu. Paket söz konusu kurumların uzaktan eğitim ihtiyaçlarını ekonomik ve verimli bir şekilde çözmeyi amaçlıyor.

Advancity’nin temel liseye dönüşen kurumlar için oluşturduğu “Temel Lise Uzaktan Eğitim Paketi”, kolejlerin de kullandığı ürünleri kapsıyor ve ekonomik bir çözüm olarak geçiş aşamasını kolaylaştırmayı hedefliyor. Paket, web tabanlı uzaktan eğitim platformlarından detaylı ders içeriklerine ve uygulamalı anlatımlara geniş bir yelpaze içeriyor.

Temel Lise Uzaktan Eğitim Paketi’nde Neler Var?

Temel Lise Uzaktan Eğitim Paketi,  sayısız video ders anlatımı, zengin soru bankaları, öğrenim yönetim sistemi ve canlı ders platformundan oluşan yapısıyla dönüşen kurumların uzaktan eğitim ihtiyaçlarını karşılayacak bir yapıda oluşturuldu. Paketin merkezinde Advancity’nin kendi üretimi olan ve uzaktan eğitim dünyasında yaygın olarak kullanılan öğrenim yönetim sistemi ALMS ve sanal sınıf platformu Perculus bulunuyor. Türkiye genelinde 250.000 kişilik aktif kullanıcı sayısına ulaşmış söz konusu web tabanlı sistemler sayesinde eğitimcilerin senkron ve asenkron eğitim ihtiyaçlarını tamamıyla karşılanabiliyor. ALMS ile detaylı kullanıcı ve içerik takibi rahatlıkla gerçekleşebilirken, Perculus ile online canlı ders verilebiliyor.

Paket, ders anlatımında Dersdeo işbirliğiyle sayısız kaliteli video tabanlı eğitim içeriğini kurumlara sunuyor.  Özellikle LYS ve YGS sınavlarına hazırlık konusunda zengin bir video eğitim içeriğine sahip Dersdeo, derslerin yanı sıra sınavlarda çıkabilecek soruların kolay çözümlerini içeren önemli tüyolar ve çalışma verimini artıracak rehberlik derslerini de kapsıyor. Yine Advancity’nin Derspektif işbirliğiyle paket, çok detaylı ve işlevsel bir soru bankasını eğitim kurumlarına ulaştırıyor. Yapay zeka ile kişiye özel akıllı öğrenme platformu” sloganıyla Derspektif, kendisini öğrenci hız ve bilgisine göre adapte  eden sistem olma özelliğini taşıyor.  Advancity platformlarıyla bütünleşen söz konusu sistemler sayesinde eğitim kurumları ve eğitmenler uzaktan eğitim verimliliğini ve işlevselliğini en üst seviyeye çıkarma şansını yakalayacak.

Fiyatlandırma açısında da ekonomik  bir çözüm olan “Temel Ders Paketi” ile ilgili daha detaylı bilgilere Temel Lise Uzaktan Eğitim Paketi adresinden ulaşılabilir. Ayrıca paketle ilgili tüm sorular iletisim@advancity.com.tr adresine yönlendirilebilir.