Dershanelerde E-Öğrenme Dönemi; Evde Etüt Çözümü

Gençlerin, sınav yarışı streslerine bir parça da olsa kolaylık getirmek isteyen yenilikçi dershaneler ve okullar, Evde Etüt çözümünü uygulamaya geçirerek fark yaratacaklar. Hiçbir teknik altyapı bilgisine ve ek donanıma  gerek olmadan anında kullanıma başlanan Evde Etüt sistemi, evde destek almak isteyen öğrencilere büyük bir kolaylık sunuyor.

E-learning alanının deneyimli firmalarından Advancity'nin geliştirdiği Evde Etüt Çözümü, fark yaratmak isteyen dershanelerin ve okulların büyük ilgisini çekiyor. Öğrencilerin etüt ortamını eve taşıyan çözüm, eğitim kurumuna ve öğrencilere sayısız fayda sağlıyor.

Öğrenciler; nöbetçi öğretmenlere istedikleri soruları sorabilecek, konu anlatımlarından, soru bankalarından, sınav çözümlerinden faydalanabilecek ve online deneme sınavlarına katılabilecekler. Ev ortamlarında akıllarını kurcalayan her türlü konu ve soru hakkında bilgi kaynağına online ulaşabilecekler.

Bu çözümü bünyesine katacak olan eğitim kurumlarına yönelik faydaları ise şöyle özetleyebiliriz;

-       Rekabet avantajı ve farklılık yaratma

-       Hiçbir ek yatırıma gerek olmaksızın, interaktif eğitim çözümlerine geçiş.

-       Deneyimli yayıncılardan alınan hazır içerikler ile hemen eğitime başlayabilmek

-       7 x 24 eğitim verebilme ve doğal olarak öğrencilere çok daha fazla fayda sağlama.

-      Kolay çözüm, kolay uygulama, kolay kullanım

Evde Etüt çözümünün en önemli farklılığı, eğitim kurumlarının herhangi bir ek donanım ve altyapıya ihtiyaç duymadan hemen kullanabilmelerine olanak sağlıyor olması. Tümüyle hazır bir teknolojiyi ekonomik bir aylık maliyetle kiralayan eğitim kurumları hosting, teknik destek ve sunucu servislerini paketin içinde alırken, çözümü kendi kurumsal kimliklerine göre (logo-amblem) özelleştirebilme olanağına da sahip oluyorlar.

Hazır içerikle anında eğitim, anında öğrenim

Kavram Yayınları tarafından hazırlanan içerik, Evde Etüt çözümünü kullanmak isteyen dershane ve okullara çözümü satın aldıkları anda eğitime başlama olanağı sunuyor. İsteyen kurumların, kendi özgün içeriklerini oluşturmalarına olanak sağlayan sistem, hazır içerikle çok sayıda eğitim kurumunun ekonomik bir biçimde interaktif eğitime geçmesini hedefliyor.

Evde Etüt sistemiyle ilgili bilgi veren Advancity Genel Müdürü Cem Atacık, sistemin en önemli avantajının ekonomik bir biçimde, anında kullanılabilme olduğunu ifade etti. Atacık; "Evde Etüt sistemi, uzaktan öğretim alanının en önemli adımlarından biri olarak görülüyor. Dershane ve okul ortamından yorulan, sıkılan, kendi ev ortamlarından çalışmaya devam etmek isteyen genç arkadaşlarımız bu sistemi çok efektif bulacaklar. Sayısız deneme sınavı, konu anlatımı olduğu kadar, dershanelerin kendi inisiyatifleriyle uygulamaya koyabilecekleri online-ders ortamları da çözümün değerini artırıyor. Diğer yandan dershane ve okullar, anında uygulamaya geçirecekleri bir ürüne, inanılmaz ödeme ve fiyat kolaylıklarıyla ulaşır durumdalar. Bu da çözümün yayılmasını, faydasının artmasını sağlayacak." dedi.

Evde Etüt çözümüyle ilgili ayrıntılı bilgi ve fiyat skalasını öğrenebilmek için www.evdeetut.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.