Advancity, "Eğitimde Teknoloji Kullanımı" Konferansındaydı

Türkiye Özel Okullar Birliği tarafından bu yıl ilki düzenlenen "Eğitimde Teknoloji Kullanımı Konferansı" etkinliğine Advancity de katıldı. 22 Mart 2014 Cumartesi günü İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde düzenlenen etkinliğe özellikle K12 öğretmen ve yöneticileri yoğun ilgi gösterdiler.

ETP 2014 Etkinliği

1951 yılında kurulmuş olan köklü kurum Türkiye Özel Okullar Birliği, Eğitim Teknolojileri Platformu etkinliğiyle 1700 üstü katılımcıyı biraraya getirdi. Yapılan 180 sunum ile doyurucu bir içerik katılımcılara sunulurken eğitim teknolojileri konusunda faaliyet gösteren firmalar da ürünleri ve hizmetlerini tanıtma ve pazarlama şansını yakaladılar.

ETP 2014 Etkinliği

Etkinlikte Advancity standı da yoğun ilgi gören standlar arasındaydı. Advancity ekibi özellikle canlı ALMS ve Perculus demoları ile ziyaretçilere ürün ve hizmet portföyü hakkında detaylı bilgiler sundu. Özellikle eş zamanlı sunumlarla zenginleştirilmiş olan oturumların aralarında katılımcılar Advancity standını da ziyaret ederek, uzaktan eğitim ürünleri hakkında bilgiler aldılar.